Een heerlijke crème soep met verse champignons, wie houdt daar nou niet van? Tenzij je niet dol van champignons bent eet je het uiteraard niet meer deze soep is meer dan welkom bij de meeste, vooral tijdens de wintertijd is het heerlijk om deze soep te eten. Een heerlijk warm kopje champignon crème soep is niet te missen in de vrieskou. Het behoort dat ook tot het rijtje populaire soepen.

Het blijft het beste om verse champignons te gebruiken, champignons uit een zakje uit de supermarkt worden slap en hebben een mindere smaak als de verse. U proeft het verschil echt! Zorg dat de champignons goed schoon zijn, zodat u geen zand zit te happen.

Probeer de champignon crème soep om het zelf te ervaren, wij hebben voor u een heerlijk recept opgesteld. Het kost weinig moeite om deze lekkere soep op tafel te zetten. Let op, gebruik niet al te veel room, dit kan overheersen en maakt de soep een stuk minder lekker. Ga lekker bij de openhaard zitten en geniet van deze heerlijke champignon crème soep.

Tip: Serveer de soep met een stukje vers knapperig brood, of een soepstengel.